Αναζήτηση
Euro
EL

Suunto 9 Baro Titanium Limited Edition SS050892000

Κατασκευαστής: SUUNTO
Εξαιρετικά ανθεκτικό πολυαθλητικό ρολόι GPS με δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης άσκησης έως και 7 ημέρες
Αριθμός κατασκευαστή: SS050892000
€349,00
i h

Αποστολή σε
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
Τιμή
Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

Όταν έχετε βάλει στο μυαλό σας έναν στόχο ή μια περιπέτεια, χρειάζεστε ένα ρολόι που να μπορεί να αντέξει την απόσταση.
Το Suunto 9 Baro Titanium είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό πολυαθλητικό ρολόι GPS με δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης άσκησης έως και 7 ημέρες.
Διαθέτοντας στεφάνη τιτανίου, γυαλί από ζαφείρι και υφασμάτινο λουράκι ανθεκτικό στην τριβή σε δύο μήκη, αυτό το ρολόι βαρέως τύπου έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με το στρατιωτικό πρότυπο 810H των ΗΠΑ.
Το Suunto 9 Baro Titanium χρησιμοποιεί τιτάνιο βαθμού 5 για ελαφρύτερο βάρος και εξαιρετική άνεση. Το τιτάνιο είναι σκληρό, ανθεκτικό στις γρατζουνιές και υποαλλεργικό, η καλύτερη επιλογή για το δέρμα σας.
Το Suunto 9 Baro Titanium προσφέρει μια πληθώρα αθλητικών και υπαίθριων λειτουργιών για να κρατάτε την περιπέτειά σας σε καλό δρόμο, όπως πληροφορίες για τον καιρό και την τοποθεσία, πληροφορίες για το υψόμετρο και πλοήγηση.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΠΟΤΈ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ
Τέσσερις προκαθορισμένες λειτουργίες μπαταρίας - Performance, Endurance, Ultra και Tour - παρέχουν χρόνο εγγραφής από 25 ώρες έως και 170 ώρες* με ενεργοποιημένο τον εντοπισμό GPS. Όταν ξεκινάτε μια εγγραφή, θα λάβετε μια εκτίμηση για το πόση μπαταρία σας απομένει με την τρέχουσα λειτουργία. Αν δεν είναι αρκετή, μπορείτε να αλλάξετε σε άλλη λειτουργία ανά πάσα στιγμή. Το Suunto 9 χρησιμοποιεί έξυπνες υπενθυμίσεις με βάση το ιστορικό των δραστηριοτήτων σας, για να σας βοηθήσει να είστε πλήρως φορτισμένοι για την επόμενη εξόρμησή σας. Εάν το ρολόι παρατηρήσει ότι η μπαταρία σας εξαντλείται κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, θα σας προτείνει αυτόματα την αλλαγή σε διαφορετική λειτουργία μπαταρίας.

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΚΛΗΡΑ
Το Suunto 9 Baro έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πιο απαιτητικών αθλητών και τυχοδιωκτών. Όπως όλα τα ρολόγια της Suunto, έχει δοκιμαστεί διεξοδικά από την εσωτερική ομάδα δοκιμών της Suunto και από αθλητές σε όλο τον κόσμο, με χιλιάδες ώρες πραγματικής χρήσης στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το Suunto 9 Baro έχει επίσης δοκιμαστεί σύμφωνα με το αμερικανικό στρατιωτικό πρότυπο 810H και πέρασε αρκετές σκληρές δοκιμασίες, όπως ακραίες θερμοκρασίες, κρούσεις και πτώσεις, άμμο και σκόνη, υγρασία και παγωμένη βροχή - έτσι μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό για να σας συνοδεύσει με αυτοπεποίθηση σε κάθε περιπέτεια!

SUUNTO FUSEDTRACK™ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ
Στις μεγάλες υπεραποστάσεις, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι συχνά ο περιοριστικός παράγοντας για την ακριβή καταγραφή της απόστασης και της διαδρομής, καθώς το GPS καταναλώνει πολύ την μπαταρία. Ο μοναδικός αλγόριθμος FusedTrack™ της Suunto συνδυάζει τα δεδομένα GPS και αισθητήρα κίνησης για να βελτιώσει την ακρίβεια της διαδρομής και της απόστασης. Αυτό σας επιτρέπει να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνοντας την ισχύ του GPS χωρίς να διακυβεύεται σημαντικά η ακρίβεια.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SUUNTO
Συνδυάστε το Suunto 9 με την εφαρμογή Suunto για να παρακολουθείτε όλες τις περιπέτειές σας, καθώς και να παρακολουθείτε τις μακροπρόθεσμες τάσεις σας, συμπεριλαμβανομένης της καθημερινής δραστηριότητας και του ύπνου. Μοιραστείτε εύκολα τα μεγαλύτερα επιτεύγματά σας και συνδεθείτε με άλλους στην κοινότητα της εφαρμογής. Η έξυπνη σύνδεση με το κινητό σάς κρατάει ενήμερους για τις καθημερινές σας δραστηριότητες με ειδοποιήσεις εισερχόμενων κλήσεων, μηνυμάτων και ειδοποιήσεων στο ρολόι σας. Η εφαρμογή Suunto είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play.

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΌ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΎΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΏΝ ΤΗΣ SUUNTO
Συνδέστε το ρολόι σας Suunto με τα αγαπημένα σας εργαλεία για να αναλύσετε την προπόνησή σας, να βρείτε νέες διαδρομές, να λάβετε προπόνηση ή να δημιουργήσετε τρισδιάστατα βίντεο από τις περιπέτειές σας - και να τα μοιραστείτε με την αγαπημένη σας κοινότητα.
Το ρολόι Suunto συνοδεύεται επίσης από το Value Pack: οφέλη και απολαύσεις αξίας άνω των 500€/£/$ που σας προσφέρουν οι συνεργάτες μας με στόχο να αναβαθμίσουν την προπόνηση και την εμπειρία σας στην ύπαιθρο και να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

0.0 0
Γράψτε τη δική σου αξιολόγηση Close
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
*
*
  • Κακή
  • Άριστη
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
*
*
*