Αναζήτηση
Euro
EL

Suunto Race Titanium Charcoal Unisex Ρολόι SS050932000

Κατασκευαστής: SUUNTO
Παρακολουθήστε τον αντίκτυπο της εκπαίδευσής σας
Αριθμός κατασκευαστή: SS050932000
€549,00
i h

Αποστολή σε
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
Τιμή
Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής
Χρόνος παράδοσης: Διαθέσιμο από 1-3 ημέρες

Οθόνη AMOLED υψηλής ευκρίνειας
Μέτρηση ανάκτησης HRV
Μέτρηση αποκατάστασης HRV
Προχωρημένες μετρήσεις προπόνησης
95+ λειτουργίες αθλητισμού
Δωρεάν χάρτες χωρίς σύνδεση
Μπαταρία έως και 26 ημέρες
Μεταβλητότητα καρδιακού ρυθμού (HRV)
Ζώνη προπόνησης με AI Coach
Προγραμματισμός προπόνησης
Προσαρμόσιμες αθλητικές οθόνες
Εφαρμογές αγωνιστικού ρυθμού
Διαδρομή αγώνα

Η ζωντανή οθόνη αφής 1,43'' εξασφαλίζει αναγνωσιμότητα σε γρήγορες καταστάσεις και στο ηλιακό φως.
Η ψηφιακή κορώνα προσθέτει ευκολία όπως ποτέ άλλοτε κατά την περιήγηση σε λειτουργίες!
Το Suunto Race έχει δοκιμαστεί με βάση τα στρατιωτικά πρότυπα, καθιστώντας το σύντροφο για τις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Ακόμη και με τη φωτεινή οθόνη AMOLED, μπορείτε να απολαμβάνετε εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επιλέξτε τη λειτουργία μπαταρίας Performance για προπόνηση έως και 40 ώρες ή για πρόσθετες ώρες παρακολούθησης GPS, επιλέξτε τη λειτουργία Tour και το ρολόι σας διαρκεί έως και 5 ημέρες.

Παρακολουθήστε τον αντίκτυπο της εκπαίδευσής σας
Προπονούμαι έξυπνα; Είναι το προπονητικό μου φορτίο προοδευτικό;
Με το Suunto Race, λάβετε εξατομικευμένη ανατροφοδότηση σχετικά με το προπονητικό σας φορτίο, την πρόοδο και την αποκατάστασή σας, η οποία υπολογίζεται με βάση τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών (HRV). Το Suunto Coach AI εποπτεύει τις προπονήσεις σας και σας δίνει συμβουλές για να σας κρατήσει σε κίνητρα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακολουθήστε τις προσπάθειές σας στο Training Zone στην εφαρμογή Suunto App ή σε εργαλεία προπόνησης όπως το TrainingPeaks.

Το Suunto Race είναι ιδανικό για εξωτερικούς χώρους: ακολουθήστε τη μέγιστη ισχύ στις βόλτες, αυτόματη αναγνώριση διαστήματος όταν κολυμπάτε, ή τη διαδρομή σας όταν τρέχετε σε μονοπάτια. Ή αν θέλετε μια αλλαγή, υπάρχουν +95 αθλητικές λειτουργίες για να να διαλέξετε.

Είτε αγωνίζεστε εναντίον άλλων είτε εναντίον του εαυτού σας, θέλετε να αισθάνεστε προετοιμασμένοι και σίγουροι την ημέρα D.
Βελτιστοποιήστε την αθλητική λειτουργία του αγώνα σας ώστε να εμφανίζονται οι πιο σημαντικές μετρήσεις στην οθόνη του ρολογιού, ενώ οι χάρτες εκτός σύνδεσης σας καθοδηγούν με ακρίβεια. Επιπλέον, προκαλέστε τον εαυτό σας με τεστ επιδόσεων όπως το RaceTime και συγχρονισμένα τμήματα Strava.

Χάρτες στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε
Με λειτουργίες όπως η πλοήγηση σε διαδρομές και το breadcrumb, το ρολόι σας σας καθοδηγεί στις διαδρομές, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην προπόνησή σας χωρίς να χάνεστε - ακόμη και εκτός σύνδεσης.

Πέρα από τον κομψό σχεδιασμό και τις εκπαιδευτικές λειτουργίες του, το Suunto Race προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη για καθημερινές καταστάσεις.
Από την παρακολούθηση των διαδρομών δραστηριότητας και των καρδιακών παλμών 24/7, έως την παροχή έξυπνων ειδοποιήσεων και συναγερμών, συνδυάζει τόσο ευκολία και πρακτικότητα.