Αναζήτηση
Euro
EL

Suunto Race Birch

Για αθλητές που θέλουν να προκαλέσουν τον εαυτό τους σε υψηλότερες αποδόσεις
Αριθμός κατασκευαστή: SS050931000
€449,00
i h

Αποστολή σε
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
Τιμή
Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

Το νέο Suunto Race είναι το νέο κορυφαίο προϊόν της Suunto για αθλητές που θέλουν να προκαλέσουν τον εαυτό τους σε υψηλότερες αποδόσεις, να παρακολουθήσουν και να αξιολογήσουν την προπόνηση τους, την πρόοδο και την αποθεραπεία τους, τους αγώνες καθώς και την καθημερινότητά τους. Πέρα από την κομψή σχεδίαση και τα προπονητικά χαρακτηριστικά, το Suunto Race προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη για καθημερινές συνθήκες. Από παρακολούθηση δραστηριότητας και καρδιακών παλμών 24/7, έως έξυπνες ειδοποιήσεις, παρακολούθηση ύπνου και έλεγχο της μουσικής σας, για να συνδυάσετε και ευκολία και πρακτικότητα.

Το Suunto Race έχει σχεδιαστεί για παρακολούθηση της προπόνησης και της φυσιολογίας, για να προπονηθείτε και να αγωνιστείτε πιο έξυπνα και ισορροπημένα και να έχετε αυτοπεποίθηση στη γραμμή εκκίνησης. Είναι ιδανικό για άθληση σε εξωτερικούς χώρους. Διαθέτει λεπτομερείς παγκόσμιους χάρτες, μεγάλη, ευανάγνωστη και απίστευτα φωτεινή οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης AMOLED, μαζί με εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας. Χάρη στη σχεδίαση του με το περιστρεφόμενο ψηφιακό κουμπί, η περιήγηση στα widgets και η μεγέθυνση στους χάρτες γίνεται εύκολη και γρήγορη.

Μετρώντας τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού HRV, μπορείτε να αξιολογήσετε την αποκατάστασή σας και να συγκρίνετε τις πιο πρόσφατες τιμές σας με τη μακροπρόθεσμη HRV. Επιπλέον, είτε σε αγώνα είτε κατά την προπόνηση, το ρολόι προσφέρει δωρεάν λεπτομερείς παγκόσμιους χάρτες για να σας κρατήσει στο σωστό δρόμο. Ακόμη και με τη φωτεινή οθόνη του, η μπαταρία του ρολογιού μπορεί να διαρκέσει έως και 40 ώρες με λεπτομερή παρακολούθηση GPS. Το Suunto Race συνοδεύεται από νέες ενημερώσεις λογισμικού, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ίδιο ρολόι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ απολαμβάνετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες.

Με το Suunto Race, λάβετε εξατομικευμένα σχόλια σχετικά με τον προπονητικό σας φόρτο, την πρόοδο και την αποθεραπεία σας, που υπολογίζονται με βάση τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού (HRV). Το Suunto Coach AI επιβλέπει τις προπονήσεις σας και σας δίνει συμβουλές για να έχετε κίνητρο να προπονηθείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τις προσπάθειές σας στο Training Zone στην εφαρμογή Suunto ή σε εργαλεία προπόνησης όπως το TrainingPeaks.

Χάρτες που λειτουργούν και εκτός σύνδεσης
Οι χάρτες δεν είναι απλοί χάρτες, αλλά λεπτομερείς εξωτερικοί χάρτες που δείχνουν μονοπάτια, γραμμές περιγράμματος, λίμνες και όλα τα άλλα σημαντικά ορόσημα με λεπτομέρεια. Ιδιαίτερα σημεία ενδιαφέροντος όπως οι σταθμοί βοήθειας σε αγώνες θα είναι εύκολο να εντοπιστούν. Επίσης, οι χάρτες λειτουργούν και εκτός σύνδεσης για να διευκολύνουν τον προσανατολισμό όταν προπονείστε σε εξωτερικούς χώρους. Για να κατεβάσετε καινούριους χάρτες, συνδέστε το ρολόι σας στο τοπικό σας Wi-Fi, επιλέξτε τις χώρες ή τις περιοχές που θέλετε να κατεβάσετε στην εφαρμογή Suunto και μετά από αυτό το ρολόι θα λάβει τους χάρτες εκτός σύνδεσης απευθείας μέσω Wi-Fi. Ο χάρτης στο ρολόι είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην ήδη προηγμένη πλοήγηση διαδρομής της Suunto. Απλώς δημιουργήστε τη διαδρομή σας στην εφαρμογή Suunto, ξεκινήστε την πλοήγησή της και θα δείτε τη διαδρομή στον χάρτη με λεπτομέρειες εδάφους και μονοπάτια. Η πλοήγηση bread crumb έχει οριστεί ως προεπιλεγμένη οθόνη για τα αθλητικά προφίλ και βοηθά τους χρήστες εάν δεν έχουν σχεδιάσει τη διαδρομή τους εκ των προτέρων και χαθούν να μπορούν να βρουν το δρόμο της επιστροφής.

Βελτιωμένη μπαταρία
Σε καθημερινή χρήση, το Suunto Race διαρκεί έως και 10 ημέρες. Στην προπόνηση με την πιο ακριβή λειτουργία διπλής ζώνης και όλα τα συνδεδεμένα συστήματα, μπορείτε να προπονηθείτε έως και 40 ώρες. Με παρακολούθηση GPS σε κάθε δευτερόλεπτο η διάρκεια αγγίζει τις 70 ώρες.

Αναμονή: 26 μέρες
Καθημερινά: 10 ημέρες με καρδιακό ρυθμό 24/7. 6 μέρες με καρδιακό ρυθμό 24/7 και Always On Display
Λειτουργία απόδοσης (πλήρης ισχύος διπλής ζώνης GNSS, διόρθωση κάθε δευτερόλεπτο): 40 ώρες
Λειτουργία αντοχής (πλήρης ισχύος μονής ζώνης GNSS, διόρθωση κάθε δευτερόλεπτο): 50 ώρες
Ultra mode (50% ισχύος μονής ζώνης GNSS, διόρθωση κάθε δευτερόλεπτο): 70 ώρες
Λειτουργία περιήγησης (διόρθωση GNSS κάθε 10): 120 ώρες

Μπορείτε να φορτίσετε το Suunto Race από μηδέν έως 100% σε περίπου δύο ώρες (μηδέν έως 80% σε μία ώρα). Μία ώρα φόρτισης μπορεί να φορτίσει το 70%-80% της συνολικής μπαταρίας. Με μόνο δέκα λεπτά φόρτισης, το ρολόι μπορεί να διαρκέσει 6 ώρες κατά την άσκηση.

Ακρίβεια GPS
Το Suunto Race χρησιμοποιεί σύστημα GNSS διπλής ζώνης. Μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 4 δορυφορικά συστήματα (GPS(+QZSS), GLONASS, GALILEO, BEIDOU) και 32 δορυφόρους ταυτόχρονα. Χάρη στο σύστημα διπλής ζώνης, το Suunto Race μπορεί να αποφύγει τις αντανακλάσεις από λόφους και κτίρια σε απαιτητικές συνθήκες, γεγονός που οδηγεί σε μεγαλύτερη ακρίβεια. Το Dualband είναι το κορυφαίο σύστημα αυτή την στιγμή. Αυτό σημαίνει καλή σύνδεση, πιο αξιόπιστα και ακριβή δεδομένα τοποθεσίας, διαδρομής και ρυθμού, σημαντικό ειδικά όταν τρέχετε σε μια πόλη ανάμεσα σε ψηλά κτίρια ή σε βουνά και κοιλάδες.

Χαρακτηριστικά
Αποθηκευτικός χώρος: 16 gb
Υποστηρίζει πάνω από 95 αθλήματα και 120 αθλητικά προφίλ
Αδιάβροχο στα 100 μέτρα, μετρά βάθος μέχρι τα 10 μέτρα
Διαστάσεις: 49 x 49 x 13.3 mm
Διάμετρος ρολογιού: 49 mm
Μέγεθος οθόνης: 1.43" AMOLED
Ανάλυση οθόνης: 466x466
Οθόνη από κρύσταλλο ζαφειριού
Στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι
Λουράκι σιλικόνης 22mm πλάτος, ταιριάζει σε καρπούς με περίμετρο 125-175 mm
Βάρος: 83 g μαζί με το λουράκι σιλικόνης