Αναζήτηση
Euro
EL

Suunto Vertical Titanium Solar Black SS050858000

Κατασκευαστής: SUUNTO
Έξυπνο πολυαθλητικό ρολόι περιπέτειας με μεγάλη οθόνη για εξορμήσεις και προπονήσεις υπαίθρου
Αριθμός κατασκευαστή: SS050858000
€699,00
i h

Αποστολή σε
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
Τιμή
Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

Suunto Vertical - έξυπνο πολυαθλητικό ρολόι περιπέτειας με μεγάλη οθόνη για εξορμήσεις και προπονήσεις υπαίθρου

Ανθεκτικό ρολόι περιπέτειας με δωρεάν χάρτες πλοήγησης που λειτουργούν offline. Η πρόγνωση του καιρού, η πυξίδα, οι υψομετρικές βαρομετρικές μετρήσεις και οι ειδοποιήσεις για τυχόν καταιγίδες σας βοηθούν να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τις επικρατούσες συνθήκες στις εξερευνήσεις, τις προπονήσεις ή τους αγώνες σας, επιλέγοντας μία από τις περισσότερες από 90 προκαθορισμένες λειτουργίες αθλημάτων.
Τέλος οι συμβιβασμοί. Με το Suunto Vertical θα απολαμβάνετε τη μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας και τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. Η τεράστια διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με έως και 500 ώρες συνεχούς παρακολούθησης της άσκησης σε λειτουργία Tour και έως 60 ώρες στην ακριβέστερη λειτουργία dualband GNSS tracking, ενισχύεται από τη δυνατότητα ηλιακής φόρτισης, η οποία διατίθεται στα μοντέλα από τιτάνιο και προσφέρει τουλάχιστον 30% περισσότερη ισχύ τις ηλιόλουστες ημέρες. Στην απλή λειτουργία, το Suunto Vertical μπορεί να σας συνοδεύει για μήνες χωρίς φόρτιση!
Το Suunto Vertical, συνδυάζοντας το λειτουργικό Φινλανδικό σχεδιασμό με υλικά κορυφαίας ποιότητας, όπως κρύσταλλο ζαφειριού, ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο σε επιλεγμένα μοντέλα, σας προσφέρει ανθεκτικότητα, δοκιμασμένη σύμφωνα με στρατιωτικά πρότυπα και πιστοποιημένη από αθλητές παγκόσμιας κλάσης. Σχεδιάστε τις διαδρομές σας στην εφαρμογή Suunto με τους θερμικούς χάρτες και τις πληροφορίες για τον τύπο του οδοστρώματος, ειδικά για κάθε άθλημα, και περιηγηθείτε με χάρτες που λειτουργούν και offline. Παρακολουθήστε τον φόρτο προπόνησης, την πρόοδο, την αποκατάσταση και την ανάλυση ύπνου στη Ζώνη Προπόνησης (Training Zone) στην εφαρμογή Suunto και απολαύστε πλουσιότερη εμπειρία κατεβάζοντας επιπλέον αθλητικές εφαρμογές από το SuuntoPlus Store. Συνδεθείτε με τις αγαπημένες σας αθλητικές εφαρμογές και υπηρεσίες, όπως η Strava, η Training Peaks και η Komoot, για να είστε πάντα συντονισμένοι με την κοινότητά σας.

Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν το μέσο όρο - αλλά οι τυχοδιώκτες χρειάζονται ένα εργαλείο που μπορούν να εμπιστευτούν.
Με την καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ακρίβεια στην αγορά, το Suunto Vertical είναι ο τέλειος σύντροφος για τις υψηλότερες κορυφές και τις απαιτητικές κοιλάδες.

Χάρτες στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε
Οι διαισθητικοί χάρτες του Suunto Vertical σας λένε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το τοπίο. Οι γραμμές περιγράμματος, τα νερά, τα μονοπάτια και άλλα σημαντικά ορόσημα είναι διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά στυλ χάρτη.
Για μέγιστη ασφάλεια, όλες οι λειτουργίες πλοήγησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε λειτουργία εκτός σύνδεσης. Μην χαθείτε ποτέ στην εξερεύνηση!

Μείνετε ασφαλείς σε δύσκολα περιβάλλοντα
Με το υψόμετρο, το βαρόμετρο και την πυξίδα, θα διατηρήσετε τη χωρική σας αντίληψη με ευκολία. Σε απαιτητικά περιβάλλοντα, αυτό μπορεί να σας σώσει τη ζωή.
Ο συναγερμός καταιγίδας και η ενημερωμένη πρόγνωση καιρού σας βοηθούν να μείνετε μακριά από κινδύνους.

Η καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας εκεί έξω
Το Suunto Vertical διαθέτει μπαταρία με διάρκεια ζωής που προηγείται των ανταγωνιστών του: 85 ώρες παρακολούθησης άσκησης στην πιο ακριβή ρύθμιση GPS με την ηλιακή παραλλαγή τιτανίου και 60 ώρες με την παραλλαγή από ανοξείδωτο ατσάλι.
Σε καθημερινή λειτουργία το Suunto Vertical σας συνοδεύει έως και 60 ημέρες - στην ηλιακή παραλλαγή τιτανίου ακόμη και έως και ένα έτος χωρίς φόρτιση!

Σύγκριση διάρκειας ζωής μπαταρίας
Το Suunto Vertical δεν θυσιάζει την ακρίβεια για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επικοινωνεί και με τα πέντε σημαντικότερα δορυφορικά συστήματα μέσω Dual Frequency - μια λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας για ταχύτερο, αξιόπιστο σήμα.
Η σύγκριση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας πραγματοποιήθηκε σε λειτουργία εκπαίδευσης σε ηλιόλουστες συνθήκες (50 000 lux) με διάστημα καταγραφής ενός δευτερολέπτου.

Προπονηθείτε για τις επόμενες περιπέτειές σας
Το Suunto Vertical είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος και για την καθημερινή προπόνηση. Από το τρέξιμο μέχρι την ποδηλασία και από την κολύμβηση μέχρι το σκι ανωμάλου δρόμου, τα αγαπημένα σας αθλήματα θα τα βρείτε σίγουρα εδώ.
Χρειάζεστε ακόμα περισσότερα; Πηγαίνετε στο κατάστημα SuuntoPlus και προσαρμόστε το ρολόι σας ακόμα περισσότερο με εφαρμογές για αναρρίχηση, Cooper test και πολλά άλλα!

Βιώσιμος σχεδιασμός από τη Φινλανδία
Φτιαγμένο στη Φινλανδία, όπου δεν μας είναι άγνωστες οι σκληρές συνθήκες, η διαδικασία κατασκευής μας χρησιμοποιεί 100% ανανεώσιμη ενέργεια.
Διαβάστε περισσότερα για το έργο της Suunto στον τομέα της βιωσιμότητας και των κλιματικών προσπαθειών.

Η εφαρμογή Suunto ολοκληρώνει την εμπειρία του ρολογιού σας
Σχεδιάστε, αναλύστε και μοιραστείτε τις αθλητικές σας δραστηριότητες με το Suunto App! Εδώ, μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με άλλες υπηρεσίες, όπως το Strava, για ακόμη περισσότερες λειτουργίες.