Αναζήτηση
Euro
EL

Suunto 5 Peak Dark Heather SS050729000

Κατασκευαστής: SUUNTO
Φτιαγμένο για να παραμένετε ενεργοί
Αριθμός κατασκευαστή: SS050729000
€199,00
i h

Αποστολή σε
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
Τιμή
Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

Φτιαγμένο για να παραμένετε ενεργοί
Ελαφρύ ρολόι πολλαπλών αθλημάτων για προπόνηση, εξερεύνηση και ευεξία. Το νέο Suunto 5 Peak σας βοηθά να κάνετε το πρώτο βήμα και να συνεχίσετε να προχωράτε. Αυτό το ελαφρύ ρολόι GPS σας εξοπλίζει με εύχρηστα αθλητικά και εξωτερικά χαρακτηριστικά, εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας και χειριστήρια μουσικής. Παρακολουθεί επίσης τον ύπνο και την καθημερινή σας ευεξία!

Καταγραφή μιας άσκησης: Εκτός της παρακολούθησης δραστηριοτήτων 24/7, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ρολόι σας για προπονήσεις ή άλλες δραστηριότητας έτσι ώστε να έχετε λεπτομερή στοιχεία και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.
Λειτουργίες άθλησης: Το ρολόι σας διαθέτει διάφορες προκαθορισμένες λειτουργίες άθλησης. Οι λειτουργίες είναι σχεδιασμένες για συγκεκριμένες δραστηριότητες και σκοπούς, από έναν χαλαρό περίπατο μέχρι τρίαθλο.
Χρήση στόχων κατά την άσκηση: Είναι δυνατή η ρύθμιση διαφορετικών στόχων μέσω του Suunto 5 Peak κατά την άσκηση.
Πλοήγηση κατά τη διάρκεια της άσκησης: Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε μια διαδρομή ή ένα POI ενώ πραγματοποιείτε καταγραφή μιας άσκησης.
Διαχείριση ενέργειας μπαταρίας: Το Suunto 5 Peak διαθέτει σύστημα διαχείρισης της ενέργειας της μπαταρίας, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία έξυπνων μπαταριών εξασφαλίζοντας ότι το ρολόι σας δεν θα ξεμείνει από μπαταρία τη στιγμή που το έχετε περισσότερο ανάγκη.
Ειδοποιήσεις μπαταρίας: Εκτός από τις λειτουργίες μπαταρίας, το ρολόι σας χρησιμοποιεί έξυπνες υπενθυμίσεις για να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι έχετε αρκετή διάρκεια ζωής μπαταρίας για την επόμενη περιπέτειά σας. Ορισμένες υπενθυμίσεις είναι προληπτικές και βασίζονται, για παράδειγμα, στο ιστορικό δραστηριοτήτων σας. Ειδοποιείστε επίσης, για παράδειγμα, όταν το ρολόι αντιληφθεί ότι η μπαταρία σας εξαντλείται κατά την καταγραφή μιας δραστηριότητας. Θα σας προτείνει αυτόματα να μεταβείτε σε διαφορετική λειτουργία μπαταρίας.
Κολύμβηση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Suunto 5 Peak για κολύμβηση σε πισίνες. Όταν χρησιμοποιείτε μια λειτουργία άθλησης για κολύμβηση σε πισίνα, το ρολόι βασίζεται στο μήκος της πισίνας για να καθορίσει την απόσταση. Μπορείτε να αλλάξετε το μήκος της πισίνας, όπως απαιτείται, στις επιλογές της λειτουργίας άθλησης πριν ξεκινήσετε να κολυμπάτε.
Προπόνηση με διαλείμματα: Η γυμναστική με διαλείμματα είναι μια συνήθης μορφή προπόνησης η οποία αποτελείται από επαναλαμβανόμενα σετ υψηλής και χαμηλής έντασης. Με το Suunto 5 Peak, μπορείτε να προσδιορίσετε στο ρολόι τη δική σας προπόνηση με διαλείμματα για κάθε λειτουργία αθλημάτων.
Θέμα οθόνης: Για να γίνει πιο εύκολη η ανάγνωση της οθόνης του ρολογιού σας κατά την άσκηση ή την πλοήγηση, μπορείτε να κάνετε αλλαγές μεταξύ ανοιχτόχρωμων και σκουρόχρωμων θεμάτων.
Αυτόματη παύση: Η λειτουργία αυτόματης παύσης διακόπτει την καταγραφή της άσκησης, όταν η ταχύτητά σας είναι μικρότερη των 2 km/h (1,2 mph). Μόλις η ταχύτητά σας υπερβεί τα 3 km/h (1,9 mph), η καταγραφή συνεχίζεται αυτόματα.
Συναισθήματα: Σε περίπτωση που προπονείστε συχνά, το να παρακολουθείτε το πώς αισθάνεστε ύστερα από κάθε προπόνηση είναι σημαντικός δείκτης της συνολικής φυσικής σας κατάστασης.
Στοιχεία ελέγχου μέσων: Το Suunto 5 Peak μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της μουσικής, των podcast και των άλλων μέσων που αναπαράγονται στο τηλέφωνό σας ή που μεταδίδονται από το τηλέφωνό σας σε άλλη συσκευή.
Πλοήγηση υψόμετρου: Αν πλοηγείστε σε μια διαδρομή που έχει πληροφορίες υψομέτρου, μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε με βάση την ανάβαση και κατάβαση χρησιμοποιώντας την οθόνη προφίλ υψόμετρου.
Υψόμετρο: Το Suunto 5 Peak χρησιμοποιεί GPS για τη μέτρηση του υψομέτρου. Σε συνθήκες βέλτιστου σήματος, αποφεύγοντας πιθανά σφάλματα που είναι τυπικά στον υπολογισμό στη θέση του GPS, η ένδειξη υψομέτρου του GPS θα πρέπει να δίνει αρκετά καλά τη θέση του ύψους σας.
Λειτουργία Find back: Εάν χρησιμοποιείτε GPS κατά την καταγραφή μιας δραστηριότητας, το Suunto 5 Peak αποθηκεύει αυτόματα το σημείο εκκίνησης της άσκησής σας. Με τη λειτουργία Find back, το Suunto 5 Peak μπορεί να σας οδηγήσει κατευθείαν πίσω στο σημείο εκκίνησής σας.
Παρακολούθηση δραστηριότητας: Το ρολόι σας παρακολουθεί το συνολικό επίπεδο δραστηριότητάς σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποτελεί σημαντικό παράγοντα ανεξάρτητα από το εάν επιθυμείτε απλά να διατηρείτε μια καλή φυσική κατάσταση ή προπονείστε για έναν μελλοντικό αγώνα. Είναι καλό να είστε αθλητικοί, αλλά όταν προπονείστε σκληρά θα πρέπει να έχετε μέρες ανάπαυσης με χαμηλή δραστηριότητα. Πραγματοποιείται αυτόματη επαναφορά του μετρητή δραστηριότητας τα μεσάνυχτα, σε καθημερινή βάση. Στο τέλος της εβδομάδας, το ρολόι σας παρέχει μια περίληψη της δραστηριότητάς σας.
Στιγμιαίοι και Ημερήσιοι καρδιακοί παλμοί: Η οθόνη στιγμιαίων καρδιακών παλμών παρέχει ένα γρήγορο στιγμιότυπο των καρδιακών παλμών σας. Η οθόνη ημερήσιων καρδιακών παλμών παρέχει μια 12ωρη προβολή των καρδιακών παλμών σας. Αυτή είναι μια χρήσιμη πηγή πληροφοριών, π.χ. για την ανάκαμψή σας μετά από μια σκληρή προπόνηση.
Παρακολούθηση ύπνου: Ο καλός ύπνος είναι σημαντικός για ένα υγιές μυαλό και σώμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρολόι σας για να παρακολουθείτε τον ύπνο σας και να καταγράψετε πόσο κοιμάστε κατά μέσο όρο.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
FusedSpeed: Το FusedSpeedTM αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό ενδείξεων GPS και αισθητήρα επιτάχυνσης καρπού για την ακριβέστερη μέτρηση της ταχύτητας τρεξίματος. Το σήμα GPS φιλτράρεται προσαρμοστικά βάσει της επιτάχυνσης του καρπού σας, προσφέροντας πιο ακριβείς ενδείξεις σε σταθερές ταχύτητες τρεξίματος και ταχύτερη ανταπόκριση στις αλλαγές ταχύτητας.
SuuntoPlus™: Το SuuntoPlus™ προσφέρει στο Suunto 5 Peak νέα εργαλεία και νέες πληροφορίες για να σας δώσει έμπνευση και νέους τρόπους να απολαύσετε τον δραστήριο τρόπο ζωής σας.
SuuntoPlus™ - Burner: Η δυνατότητα Burner σάς δίνει πληροφορίες σχετικά με το πόσο γρήγορα καίτε γραμμάρια λίπους και υδατανθράκων ενώ ασκείστε.
SuuntoPlus™ - Ghost Runner: Η δυνατότητα Ghost runner σάς βοηθά να βρίσκετε τον ρυθμό σας όταν τρέχετε, ορίζοντας έναν στοχευμένο ρυθμό για το “ghost runner” και δείχνοντάς σας την απόσταση που σας χωρίζει ενώ τρέχετε.
SuuntoPlus™: Climb - Hill training: Η δυνατότητα Climb σας παρέχει πληροφορίες κατά την πεζοπορία στις κορυφές των βουνών, καθώς και τις επαναλήψεις σε λόφους στον τοπικό χώρο προπόνησης.
SuuntoPlus™: Loop - Lap Timer (Speed, Pace, Power): Πολλές δραστηριότητες γίνονται ενώ κινείστε κυκλικά. Γύρος σκι ανώμαλου δρόμου, δακτύλιος πατινάζ ταχύτητας, τρέξιμο σε στίβο ή ακόμα και τρέξιμο σε πάρκο. Για να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τον στόχο σας, να σας προσφέρει κίνητρο να συνεχίσετε και να δείτε την απόδοσή σας, το Suunto 5 Peak μπορεί να σας προσφέρει τη δυνατότητα Loop.
SuuntoPlus™: Sprint - Running Pace, Cycling Power: Η δυνατότητα Sprint θα εντοπίζει και θα παρακολουθεί αυτόματα πόσα σπριντ κάνετε κατά τη διάρκεια της άσκησής σας. Η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε κατά το τρέξιμο (ρυθμός) είτε κατά την ποδηλασία (ενέργεια).
SuuntoPlus™: Safe – My location: Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα ενώ βρίσκεστε στο βουνό ή βαθιά μέσα στο δάσος και να χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια. Suunto 5 Peak μπορεί να σας δώσει πληροφορίες που θα μπορούσατε να διαβιβάσετε στην ομάδα διάσωσης. Αυτή η δυνατότητα σας δίνει πληροφορίες για την τοποθεσία, την απευθείας απόσταση και το υψόμετρο από το σημείο έναρξής σας. Αυτές οι πληροφορίες θα μπορούσαν επίσης να είναι χρήσιμες κατά τη χρήση έντυπων χαρτών για προσανατολισμό.
SuuntoPlus™ - Strava: Δείτε συγκεκριμένες πληροφορίες για την προσπάθεια που καταβάλλετε κατά την άσκησή σας με τη δυνατότητα Relative Effort σε πραγματικό χρόνο. Είτε αθλείστε αργά και σταθερά είτε γρήγορα και έντονα, η δυνατότητα Relative Effort προσφέρει εξατομικευμένη μέτρηση με βάση τις ζώνες καρδιακών παλμών, έτσι ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την προσπάθειά σας εν κινήσει. Μόλις ολοκληρώσετε την άσκηση, συγχρονίστε τη δραστηριότητά σας με το Strava ή επωφεληθείτε πλήρως από την άσκησή σας με το Strava Summit: δείτε λεπτομερή δεδομένα απόδοσης, τη συνολική σας πρόοδο, καθώς και σε ποιο σημείο του κύκλου προπόνησης βρίσκεστε: υψηλά επίπεδα απόδοσης, συντήρηση ή ανάκαμψη.
SuuntoPlus™ – TrainingPeaks: Το στοιχείο TrainingPeaks παρέχει μια προβολή σε πραγματικό χρόνο για Training Stress Score? (TSS?), καθώς και Normalized Power? (NP?) για ποδηλασία και Normalized Graded Pace™ (NGP™) για τρέξιμο. Αυτές οι δυνατότητες TrainingPeaks χρησιμοποιούνται ευρέως σε προπόνηση αντοχής και το Suunto 5 Peak σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε αυτές τις μετρήσεις κατά τη διάρκεια της άσκησης.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 43 x 43 x 12.9 mm
ΒΑΡΟΣ: 39 gr
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Android - iOS
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Bluetooth - Δόνηση

Περιεχόμενα συσκευασίας
Suunto 5 Peak
Καλώδιο φόρτισης
Οδηγίες χρήσης

0.0 0
Γράψτε τη δική σου αξιολόγηση Close
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
*
*
  • Κακή
  • Άριστη
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
*
*
*