Αναζήτηση
Euro
EL

Garmin Instinct Solar Surf Pipeline

Κατασκευαστής: Garmin
Κάντε αυτό που αγαπάτε ακόμα περισσότερο με το Instinct Solar
Αριθμός κατασκευαστή: 010-02293-07
€349,00
i h

Αποστολή σε
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
Τιμή
Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

Κάντε αυτό που αγαπάτε ακόμα περισσότερο με το Instinct Solar

Αυτά τα ανθεκτικά smartwatch με GPS διαθέτουν ηλιακή φόρτιση – προσφέροντας απίστευτη αυτονομία μπαταρίας στις λειτουργίες smartwatch και expedition ενώ βρίσκεστε έξω. Παρακολουθήστε πως το σώμα σας χρησιμοποιεί ενέργεια καταγράφοντας τους καρδιακούς παλμούς, το στρες, τον ύπνο1 και το Pulse Ox2 - βοηθώντας σας να κατανοήσετε καλύτερα την υγεία και την ευεξία σας. Αξιοποιήστε περισσότερο τα αθλήματα που σας αρέσουν με τα προφορτωμένα προφίλ δραστηριότητας για το τρέξιμο, την ποδηλασία, την κολύμβηση και πολλά άλλα. Οι έξυπνες ειδοποιήσεις3 στον καρπό σας κρατούν συνδεδεμένους με οτιδήποτε έχει σημασία για εσάς. Τα πολλαπλά δορυφορικά συστήματα παγκόσμιας πλοήγησης (GPS, GLONASS και Galileo) σας βοηθούν να καταγράφετε όπου και αν σας οδηγήσει η περιπέτειά σας. Το Instinct Solar - Tactical Edition είναι εξοπλισμένο με εξειδικευμένες τακτικές λειτουργίες συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας stealth και της συμβατότητας με γυαλιά νυχτερινής όρασης. Το Instinct Solar - Surf Edition είναι εξοπλισμένο με εξειδικευμένες λειτουργίες σερφ όπως δεδομένα παλίρροιας και ένα αποκλειστικό προφίλ δραστηριότητας για σερφ για να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο το κάθε κύμα. Απολαύστε περισσότερο τη ζωή έξω με το νέο Instinct Solar.

ΝΕΟ ΗΛΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ Μία μπαταρία που τροφοδοτείται από τον ήλιο δημιουργεί μία συσκευή που είναι σχεδιασμένη για να αντέχει. Αναλόγως την έκθεση στον ήλιο, το Instinct μπορεί να προσφέρει αυτονομία μπαταρίας που δεν έχει ξαναγίνει για εκείνους που εξερευνούν κάτω από τον ήλιο.
ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟ Ένα πολυμερές πλαίσιο ενισχυμένο με ίνες σε έντονα χρώματα, υψηλής αντίθεσης οθόνες και αντιχαρακτικό, χημικά ενισχυμένο με ειδική σχεδίαση, κρύσταλλο Corning® Gorilla® glass ζωντανεύει ένα smartwatch που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ 810 Το Instinct Solar είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με το αμερικάνικο στρατιωτικό πρότυπο 810 για αντοχή σε εναλλαγές θερμοκρασίας, πτώση και αδιαβροχοποίηση (100 μέτρα).
ΝΕΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δείτε πως οι διάφορες ρυθμίσεις και αισθητήρες επηρεάζουν την αυτονομία μπαταρίας του ρολογιού έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε γρήγορες αλλαγές για την επέκταση της.
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Χρησιμοποιήστε τα προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για σερφ*, κολύμβηση, τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, προπόνηση ενδυνάμωσης και πολλά άλλα.
ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ Δείτε δεδομένα1 καρδιακών παλμών σε συνδυασμό με ειδοποιήσεις για το αν οι παλμοί σας παραμένουν ψηλά ή χαμηλά ενώ ξεκουράζεστε. Μετρήστε πόσο σκληρά δουλεύει η καρδιά σας κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, ακόμη και μέσα στο νερό.
ΝΕΟ PULSE OX2 Ο αισθητήρας Pulse Ox2 χρησιμοποιεί δέσμες φωτός στον καρπό σας για να μετρήσει την ικανότητα απορρόφησης οξυγόνου από τον οργανισμό σας για εγκλιματισμό υψομέτρου ή παρακολούθηση ύπνου
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΡΕΣ Η διακύμανση καρδιακών παλμών χρησιμοποιείται για να υπολογίσει τα επίπεδα του στρες στον οργανισμό έτσι ώστε να δείτε αν έχετε μία ήρεμη, ισορροπημένη ή πιεστική μέρα.
ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™ Αξιοποιήστε τα αποθέματα ενέργειας του οργανισμού σας χρησιμοποιώντας τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών, το στρες, τον ύπνο και άλλα δεδομένα για να γνωρίζετε πότε είστε έτοιμοι για δράση και πότε έχετε ανάγκη για ξεκούραση.
ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΝΟΥ Αποκτήστε την πλήρη εικόνα του ύπνου σας με το διαχωρισμού του ελαφρύ, βαθύ και REM σταδίου ύπνου μαζί με δεδομένα Pulse Ox2
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-GNSS Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά δορυφορικά συστήματα παγκόσμιας πλοήγησης (GPS, GLONASS, Galileo) για καταγραφή σε ακόμα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα σε σχέση με το GPS μόνο του.
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ABC Πλοηγηθείτε στο επόμενο σας μονοπάτι με αισθητήρες ABC συμπεριλαμβανομένου του βαρομετρικού αλτιμέτρου για υψομετρικά δεδομένα, του βαρομέτρου για παρακολούθηση του καιρού και της ηλεκτρονικής πυξίδας τριών αξόνων.
ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ3 Λάβετε emails, μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας όταν συνδέεται με μία συμβατή συσκευή.
ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Συνδέστε το Instinct SOLAR με μία συσκευή inReach® (πωλείται ξεχωριστά και απαιτείται μία ενεργή δορυφορική συνδρομή) για να δείτε και να στέλνετε μηνύματα, να δέχεστε ειδοποιήσεις καιρού στον καρπό σας και να στείλετε ένα σήμα SOS στην ομάδα αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης GEOS 24/7
ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΛΙΡΡΟΙΑΣ Κοιτάζοντας με ένα βλέμμα στον καρπό σας, μείνετε ενημερωμένοι για τις συνθήκες του ωκεανού και πιάστε το τέλειο κύμα
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΦ Χρησιμοποιώντας το προφίλ δραστηριότητας για σερφ μπορείτε να καταγράψετε τον αριθμό των κυμάτων που πιάσατε, τη μέγιστη ταχύτητα και απόσταση που πετύχατε

Διαστάσεις προϊόντος (ΠxΥxΒ): 45 x 45 x 15.3 χιλ
Υλικό κρυστάλλου: Ορυκτό ενισχυμένο κρύσταλλο ηλιακής φόρτισης Corning® Gorilla® glass
Υλικό στεφάνης: Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες
Υλικό πλαισίου: Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες
Υλικό δεσίματος: (Λουράκια QuickFit®) Σιλικόνης
Οθόνη Μέγεθος, ανάλυση, τύπος: Προσαρμοσμένη, σχεδίαση δύο παραθύρων, 0.9" x 0.9" (23 x 23 χιλ), 128 x 128 pixels, Ασπρόμαυρη, ευανάγνωστη και στον ήλιο, transflective memory-in-pixel (MIP)
Περίμετρος καρπού: Ταιριάζει σε καρπούς με περιφέρεια 132-224 χιλ
Βάρος: 53 γρ
Τύπος μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας:
Λειτουργία Smartwatch: Έως 24 μέρες / 54 μέρες με ηλιακή φόρτιση*
Με χρήση GPS: Έως 30 ώρες / 38 ώρες με ηλιακή φόρτιση**
Λειτουργία Max Battery GPS: 70 ώρες / 145 ώρες με ηλιακή φόρτιση**
Λειτουργία Expedition GPS: 28 μέρες / 68 μέρες με ηλιακή φόρτιση*
Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας: 56 μέρες / Απεριόριστες μέρες με ηλιακή φόρτιση*
Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM/100 μέτρα
Ασύρματες τεχνολογίες: BLUETOOTH και ANT+
Μνήμη/Ιστορικό: 16 MB

*Με ηλιακή φόρτιση, με δεδομένη ολοήμερη χρήση και 3 ώρες την μέρα σε συνθήκες φωτισμού 50.000 lux

**Με ηλιακή φόρτιση, με δεδομένη χρήση σε συνθήκες φωτισμού 50.000 lux

Περιεχόμενα συσκευασίας
Instinct Solar Surf Pipeline
Καλώδιο φόρτισης/μεταφοράς δεδομένων
Οδηγίες χρήσης