Αναζήτηση
Euro
EL

Λυπούμαστε - το προϊόν αυτό δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Garmin Fenix 6S Sapphire Carbon Grey DLC with Black Band

Κατασκευαστής: Garmin
Η σειρά fenix 6s είναι η νέα γενιά κορυφαίων smartwatch με GPS.
Αριθμός κατασκευαστή: 010-02159-25
€649,00
i h

Αποστολή σε
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
Τιμή
Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

Η σειρά fenix 6s είναι η νέα γενιά κορυφαίων smartwatch με GPS.

Ενσωματώνοντας τις εμπειρίες των αθλητών και των φίλων της περιπέτειας, η σειρά fenix 6 προορίζεται για αυτούς που ξεπερνούν τα όρια και επαναπροσδιορίζουν τις προσδοκίες. Διαθέτει ολοκαίνουριο σχεδιασμό, σε διάφορα μεγέθη και υλικά, νέες λειτουργίες και ακόμα πιο εντυπωσιακή αυτονομία μπαταρίας. Αυτά τα ανθεκτικά, πλούσια σε τεχνολογίες ρολόγια, είναι φτιαγμένα για να αποδέχονται οποιαδήποτε πρόκληση και ταιριάζουν σε κάθε τρόπο ζωής - με εξελιγμένους παλμούς από τον καρπό1, Pulse Ox2, αισθητήρια πλοήγησης, ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων, νέα λειτουργία διαχείρισης μπαταρίας, μετρήσεις απόδοσης, ανέπαφες πληρωμές3, έξυπνες ειδοποιήσεις4 και ακόμα περισσότερα. Είναι βελτιστοποιημένα για χρήση σε εξωτερικό χώρο, με πάντα ενεργή, ευανάγνωστη στον ήλιο οθόνη.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
ΟΘΟΝΗ ΠΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΗ Ανθεκτική και εκλεπτυσμένη σχεδίαση που διαθέτει μια ευανάγνωστη οθόνη (1.2") πάντα ενεργή και ευδιάκριτη στον ήλιο.
ΝΕΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ Όλα τα μοντέλα fenix είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σύμφωνα με το αυστηρό στρατιωτικό πρότυπο 810 για εναλλαγές θερμοκρασίας, αντοχή σε κραδασμούς και νερό.
ΝΕΟ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ Η βελτιωμένη τεχνολογία οπτικού αισθητηρίου μέτρησης καρδιακών παλμών1 μετρά την ένταση των αθλητικών δραστηριοτήτων αλλά και τη διακύμανση του καρδιακού ρυθμού για να υπολογίσει το επίπεδο του στρες. Πλέον υποστηρίζει μέτρηση καρδιακών παλμών σε θαλάσσιες δραστηριότητες χωρίς τη χρήση εξωτερικού αισθητηρίου καρδιακών παλμών.
ΝΕΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ PULSE OX Για εγκλιματισμό υψομέτρου ή λεπτομερή παρακολούθηση ύπνου το παλμικό οξύμετρο2 εκπέμπει δέσμες φωτός για να μετρήσει την ικανότητα του σώματος στην απορρόφηση του οξυγόνου.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-GNSS Υποστηρίζει δίκτυο πολλαπλών δορυφορικών συστημάτων (GPS, GLONASS και Galileo) για εντοπισμό σε ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες σε σχέση με το GPS μόνο του.
ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ABC Πλοηγηθείτε στο επόμενο μονοπάτι σας με τους αισθητήρες ABC που περιλαμβάνουν αλτίμετρο για πληροφορίες υψομέτρου, βαρόμετρο για πληροφορίες καιρού, ηλεκτρονική πυξίδα τριών αξόνων και γυροσκόπιο.
ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PACEPRO Η πρωτοποριακή λειτουργία PacePro σας βοηθά να διατηρήσετε και να προσαρμόζετε το ρυθμό σας καθώς τρέχετε σε μια διαδρομή σύμφωνα με τη κλίση του εδάφους.
ΝΕΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δείτε πως διάφορες ρυθμίσεις και αισθητήρες επηρεάζουν την αυτονομία της μπαταρίας, έτσι ώστε να κάνετε τις κατάλληλες αλλαγές για την επιμήκυνση της σε πραγματικό χρόνο.
ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ EXPEDITION Ακόμα πιο μεγάλες σε διάρκεια πεζοπορίες μεταξύ των κύκλων φόρτισης με τη λειτουργία Expedition, τη λειτουργία με GPS με πολύ χαμηλές απαιτήσεις ενέργειας που διαρκεί εβδομάδες.
ΝΕΟ ΧΑΡΤΕΣ TOPO & SKI Χρησιμοποιήστε τοπογραφικούς χάρτες για να πλοηγηθείτε στις περιπέτειες σας και δείτε τις ονομασίες και τους βαθμούς δυσκολίας για πάνω από 2000 πίστες σκι σε όλο τον κόσμο
ΝΕΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Δείτε εξελιγμένες προπονητικές μετρήσεις όπως δυναμική τρεξίματος5, μετρήσεις VO2 max προσαρμοσμένες στο υψόμετρο και στην ζέστη, σύμβουλο αποκατάστασης και άλλα1
ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ TRENDLINE Με τη λειτουργία νοημοσύνης trendline ο χρήστης μπορεί να ανακαλύψει μέρη και διαδρομές που χρησιμοποιούν οι ντόπιοι για τις δραστηριότητες τους και πλέον είναι διαθέσιμη σε μορφή επικάλυψης στο χάρτη για ακόμα καλύτερη καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας.
ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΑ GOLF Δείτε έγχρωμους χάρτες CourseView για περισσότερα από 41.000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο, με καθορισμό στόχου με ένα πάτημα και λειτουργία μέτρησης απόστασης PlaysLike
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Χρησιμοποιήστε προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, σκι, γκολφ και πολλά άλλα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ClimbPro για να δείτε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από τις τρέχουσες και τις επερχόμενες αναβάσεις συμπεριλαμβανομένου της κλίσης, της απόστασης και της υψομετρικής διαφοράς.
ΠΛΟΗΓΗΣΗ TURN-BY-TURN Ακολουθήστε μια διαδρομή με οδηγίες turn-by-turn που σας επιτρέπουν να γνωρίζετε από πριν το πότε ακολουθεί η επόμενη στροφή.
ΝΕΟ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Εισάγετε μια απόσταση που θέλετε να διανύσετε και δείτε προτεινόμενες διαδρομές που θα σας επιστρέψουν στο αρχικό σας σημείο. Η λειτουργία δημοφιλών διαδρομών Trendline σας βοηθά να ανακαλύψετε τα καλύτερα τοπικά μονοπάτια και διαδρομές.
ΝΕΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ Αν χρειάζεστε βοήθεια ή το ρολόι σας εντοπίσει κάποιο ατύχημα, οι λειτουργίες βοήθειας6 και εντοπισμού συμβάντος6 στέλνουν τη τοποθεσία σας στις επαφές εκτάκτου ανάγκης.
ΝΕΟ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY Ελέγξτε το απόθεμα ενέργειας του οργανισμού σύμφωνα με τη διακύμανση του καρδιακού ρυθμού, το στρες, την καταγραφή του ύπνου και άλλα δεδομένα για να έχετε μια γρήγορη εκτίμηση αν είστε έτοιμοι για μια δραστηριότητα ή αν πρέπει να ξεκουραστείτε.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Αποθηκεύστε μέχρι 2.000 τραγούδια ή χρησιμοποιήστε υπηρεσίες μουσικής7όπως το Spotify, Deezer και Amazon Music8 και απολαύστε τη μουσική σας μέσω συμβατών ακουστικών.
BLUETOOTH ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Λάβετε emails, μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας από μια συμβατή συσκευή.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ GARMIN PAY Αποφύγετε τις καθυστερήσεις και πραγματοποιήστε τις αγορές σας πανεύκολα με τη μέθοδο ανέπαφων πληρωμών3 Garmin Pay.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ Κατεβάστε προσαρμοσμένες εμφανίσεις ώρες, προσθέστε πεδία δεδομένων, εφαρμογές και widgets από το κατάστημα Connect IQ.
ΛΟΥΡΑΚΙΑ QUICKFIT Αλλάξτε εύκολα στυλ μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σε λουράκια QuickFit σιλικόνης, δερμάτινα, νάιλον ή τιτανίου χωρίς να απαιτούνται εργαλεία.

1. Δείτε Garmin.com/ataccuracy για περισσότερες πληροφορίες
2. Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση ή παρακολούθηση ιατρικής κατάστασης.
3. Δείτε υποστηριζόμενες χώρες, δίκτυα πληρωμών και τράπεζες στο Garmin.com/GarminPay
4. Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone.
5. Όταν χρησιμοποιείται με συμβατό αισθητήριο
6. Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone.
7. Ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή από τρίτο πάροχο.
8. Απαιτείται συνδρομή Amazon Prime Music ή Amazon Music Unlimited. Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες. Επισκεφθείτε τη σελίδα music.amazon.com για περισσότερες πληροφορίες.
9. Δείτε Garmin.com/waterrating για περισσότερες λεπτομέρειες
10. Δείτε Compatible devices
11. Με δεδομένη ολοήμερη χρήση και τρεις ώρες έκθεση σε συνθήκες φωτισμού 50.000 lux

Διαστάσεις προϊόντος (WxHxD): 42.0 x 42.0 x 13.8 χιλ
Υλικό οθόνης: Ζαφείρι κρύσταλλο
Υλικό στεφάνης: Ανοξείδωτο ατσάλι, Τιτάνιο Diamond-Like Carbon (DLC) με επίστρωση τιτανίου
Υλικό πλαισίου: Ενισχυμένο με ίνες πολυμερές με μέταλλο στο πίσω μέρος
Υλικό δεσίματος: Σιλικόνη, Τιτάνιο ή Νάιλον (λουράκια QuickFit®)
Οθόνη Μέγεθος, ανάλυση, τύπος: 1.2" (30.4 χιλ) διάμετρος, 240 x 240 pixels, Ορατή στον ήλιο, transflective memory-in-pixel (MIP)
Βάρος: Ατσάλι 61γρ (μόνο πλαίσιο 44γρ)
Τύπος μπαταρίας: Εσωτερική, επαναφορτιζόμενη ιόντων λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας:
Smartwatch: Έως 9 μέρες
Με GPS: Έως 25 ώρες
GPS + Μουσική: Έως 6 ώρες
Λειτουργία Max Battery GPS: 50 ώρες
Λειτουργία Expedition GPS: 20 μέρες
Λειτουργία καθημερινού ρολογιού: 34 μέρες
Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM/100 μέτρα9
Ασύρματες τεχνολογίες: Wi-Fi, BLUETOOTH και ANT+
Μνήμη/Ιστορικό: 32 GB

 Περιεχόμενα συσκευασίας
Garmin Fenix 6S Sapphire Carbon Gray DLC with Black Band
Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
Εγχειρίδιο χρήσης
0.0 0
Γράψτε τη δική σου αξιολόγηση Close
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
*
*
  • Κακή
  • Άριστη
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
*
*
*