Συνδεθείτε
Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 4 τρόπους

1) Παραγγελία από το web site μας

     Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο[Aγορά] ή [Προσθήκη] αντίστοιχα δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας.
    Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε στο σύνδεσμο [Προχωρήστε στην αγορά] που βρίσκεται κάτω από την λίστα προϊόντων που έχετε στο καλάθι σας αφού επιλέξετε πρώτα τον τρόπο πληρωμής και το τόπο αποστολής. Θα περάσετε σε ασφαλή σύνδεση όπου θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία αποστολής.

2) Τηλεφωνικά

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο 2310 580.390 ή στο 6977383873 καθημερινά και όλο το 24ωρο καθώς και μέσω fax στο 2310615.672.

3) Παραλαβή από την έδρα μας

Μπορείτε να περάσετε από το κατάστημα μας: Ελπίδος 34 στης Συκιές (δίπλα στο γυμναστήριο του ΒΑΟ) απ' όπου και να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας. Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε ώστε να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι στην έδρα μας.

4) Με E-mail

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail με τον τίτλο ή τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση θέλετε.
Το αρμόδιο τμήμα πωλήσεων του Gps4u,gr θα επικοινωνήσει μαζί σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ Η προσφορά των δώρων καθώς και οι ειδικές εκπτώσεις ισχύουν μόνο για αγορές μέσω Web (ηλεκτρονικές παραγγελίες) και ΟΧΙ μέσω του τηλεφώνου!