Συνδεθείτε
Το κατάστημά μας

Η GPS4U.gr αποτελεί την πιο καινοτόμο και ενημερωμένη εταιρία στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η εταιρία μας λειτουργεί 1987 και σκοπό έχει την παροχή των πιο σύγχρονων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Οι συνεργάτες της GPS4U.gr εργάζονται ακατάπαυστα ώστε οι πιο μοντέρνες και σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας να φτάνουν άμεσα και – κυρίως – οικονομικά σε εσάς, τους πελάτες μας.

Πρόθεσή μας αποτελεί πάντα η διαρκής ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την υψηλή τεχνολογία και η διάθεσή της με την πλέον οικονομικότερη τιμή στο πελατειακό μας κοινό. Στους καταλόγους της GPS4U.gr θα βρείτε πάντα αυτό που ψάχνετε εύκολα, γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, οικονομικά ενώ μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας. Η GPS4U.gr είναι εδραιωμένη συνεργάτης της συντριπτικής πλειονότητας των κατασκευαστών ηλεκτρονικών παγκοσμίως, γεγονός που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας ενώ ως εγγύηση προσφέρει την ίδια την εγγύηση του κατασκευαστή, εξασφαλίζοντας έτσι τέλεια αξιοπιστία για τις αγορές σας.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι η πρόθεση κάλυψης των αγοραστικών αναγκών σας σε μία ευρύτατη γκάμα προϊόντων μέσω της πιο αξιόπιστης και εύκολης διαδικασίας. Πλοηγηθείτε στους καταλόγους μας και γνωρίστε τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας εύκολα και άνετα μέσω του διαδικτύου χωρίς επιπλέον χρονοβόρες διεργασίες.

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και το Τεχνικό Τμήμα της GPS4U.gr περιμένουν να ανταποκριθούν άμεσα, γρήγορα και έγκαιρα σε κάθε σας απορία και να σας προτείνουν άμεσες λύσεις που θα αναφέρονται στις δικές σας προσωπικές ανάγκες, με γνώμονα πάντα την καλύτερη, πιο αξιόπιστη και πιο οικονομική πρόταση για εσάς. Η τεχνογνωσία μας και η εμπειρία μας στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας, είναι πάντα στη διάθεσή σας, 24 ώρες το 24ωρο, απαλλάσσοντας σας από την ανάγκη να γνωρίζετε εσείς εκ των προτέρων εξειδικευμένες λεπτομέρειες. Επικοινωνήστε μαζί μας και επιτρέψτε μας να σας πληροφορήσουμε για όλα τα θέματα που σας απασχολούν χωρίς να χρειάζεται να γίνετε εσείς ο ειδικός.

Η GPS4U.gr αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερες και σεβαστές ανάγκες των πελατών της σας παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης των αγορών σας με τους πλέον ευέλικτους τρόπους πληρωμής ενώ εγγυάται για την ταχύτερη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων της στο χώρο σας, από 24 ώς 48 ώρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Η εταιρία μας εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών σας από την στιγμή της πραγματοποίησης της σε κωδικοποίηση 256bit SSL, την υψηλότερη στο χώρο του διαδικτύουΜε αυτόν τον τρόπο η GPS4U.gr παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πραγματώνουν με απόλυτη ασφάλεια τις συναλλαγές τους μέσω πιστωτικής κάρτας, εξασφαλίζοντας απόλυτη προστασία των προσωπικών τους στοιχείων και δεδομένων. Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρέχονται και άλλοι τρόποι εξόφλησης των αγορών σας, είτε με αντικαταβολή είτε με προσωπική σας κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας.Πολιτική της GPS4U.gr αποτελεί πάντα η διευκόλυνση του πελατειακού κοινού στις συναλλαγές του και η πραγματοποίηση των συναλλαγών σε ασφαλές και αδιάβλητο περιβάλλον.

Επιπλέον η GPS4U.gr, εκτιμώντας τη συνεργασία της με τους πελάτες της, αναλαμβάνει την τεχνική σας υποστήριξη όποτε και όπου τη χρειαστείτε, πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες και απαιτήσεις σας.